ta spor tis thrakis-Wordpress

Μας οδηγείτε όλους στην… φοροδιαφυγή


picEFORIAΤο δήθεν ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα που ετοιμάζεται, διατηρεί την Γραφειοκρατία, ενισχύει τον παράνομο πλουτισμό και εντείνει την φοροδιαφυγή – Η λύση είναι μια: μοναδική κλίμακα 15% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, χωρίς απαλλαγές, κλίμακες και αφορολόγητα – Πολλά βγάζεις πολλά πληρώνεις με 15% χωρίς να τα κρύβεις

Υφιστάμεθα κάθε ημέρα έναν καταιγισμό αριθμών και οικονομικών πινάκων από τα Αθηναϊκά Κανάλια “πανελλαδικής” εμβέλειας (αυτό το μεγάλο κόλπο για να αρμέγουν όλους τους πόρους της διαφημιστικής δαπάνης από τα επαρχιακά κανάλια) με ποσοστά μεταβολών που προκύπτουν από το αναμενόμενο προς ψήφιση νέο φορολογικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Παρακολουθώντας λοιπόν, αυτές τις αναλύσεις επί των αναλύσεων, πόσο κερδίζει ο φορολογούμενος και πόσο χάνει αν π.χ. είναι τρίτεκνος ανάλογα με το εισόδημά του και τις κλίμακες επί των κλιμάκων φορολόγησης, εδραιώνεται για μια ακόμη φορά η πεποίθησή μας ότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν και οι ιδιαίτερα καλοπληρωμένοι οικονομικοί σύμβουλοι στο Υπουργείο Οικονομικών είναι είτε ηλίθιοι, είτε επικίνδυνοι που επιτελούν διατεταγμένη υπηρεσία για να αφανίσουν οικονομικά τους Έλληνες.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, έχει τονίσει πάμπολλες φορές και το επαναλαμβάνει σήμερα, ότι κανόνας της επιτυχούς οικονομίας αποτελεί το “λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους”.

Πέραν αυτού έχουμε αναφερθεί στην περίφημη κλίμακα LAFERT, που καταδεικνύει ότι η αύξηση των φόρων, οδηγεί σε μείωση των Δημοσίων Εσόδων.

Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε τη επιβολή ΜΙΑΣ και μόνον φορολογικής κλίμακας 15% για ΟΛΟΥΣ.

Αφορολόγητο να μην υπάρχει για κανέναν, όλοι να πληρώνουν αυτό το λίγο, το 15%.

Συγχρόνως με την καθιέρωση της μοναδικής κλίμακας φόρου, θα επήρχετο αυτομάτως μείωση της Γραφειοκρατίας και ο κάθε φορολογούμενος θα μπορούσε μόνος του, χωρίς την βοήθεια φοροτεχνικών (τόσο απαραίτητων σήμερα λόγω της δαιδαλώδους φορολογικής νομοθεσίας) να συντάξει την φορολογική του δήλωση.

Σήμερα λοιπόν με τις κλίμακες στα ποσοστά φορολόγησης που ετοιμάζει το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης, ανάλογα με το ύψος των εισοδημάτων του καθενός, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οδηγούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες στην φοροδιαφυγή.

Γιατί π.χ. αν έχει κάποιος εισόδημα που θα ξεπερνά το όριο των 26.000 Ευρώ, θα αποκρύψει τα κέρδη του μη τυχόν περιέλθει στην υψηλότερη κλίμακα φορολόγησης που φτάνει στο 45% δηλαδή να μοιράζεται τον κόπο του μισά – μισά για να ταΐζει το σπάταλο και αντιπαραγωγικό Κράτος, που σύμφωνα με τον Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης κ. Μανιτάκη, αριθμεί σήμερα 970.000 Δημοσίους Υπαλλήλους και κατατρώγει τα σωθικά μας.

Σήμερα λοιπόν οι πολυσπουδαγμένοι στην Εσπερία με τον φόρο 45% όχι μόνον σκοτώνουν την οικονομία αλλά εξωθούν τους πολίτες στην συνειδητή φοροδιαφυγή.

Το δήθεν ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα που ,μαγειρεύει η Κυβέρνηση, είναι μια από τα ίδια, σαν κι αυτά που βιώνει δεκαετίες τώρα ο Ελληνικός Λαός, χωρίς να διορθώνει τίποτα.

Γραφειοκρατία, ρεμούλα, χρηματισμός και άπειρα παραθυράκια για τους πονηρούς που παριστάνουν τους πτωχούς, αλλά έχουν πολλά περισσότερα από άλλους.

Είπαμε ότι στην Ελλάδα, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Έτσι λοιπόν με τα συνθήματα περί “Πλουτοκρατίας” της Αριστεράς γνωρίζουμε ομάδες “αναξιοπαθούντων”, που διαθέτουν υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις.

Κάποια στιγμή λοιπόν πρέπει να βγούμε από το “Φρενοκομείο” της δήθεν δίκαιας κατανομής των φορολογικών βαρών.

Γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα που επιβεβαιώνουν καθημερινά τον όρο “Φρενοκομείο” όπου καλοπερνούν οι πονηροί.

Η λύση λοιπόν είναι μια και απλή, φόρος 15% για ΟΛΟΥΣ.

Μια κλίμακα.

Κερδίζεις περισσότερα; Πληρώνεις περισσότερα. Και δεν τα κρύβεις όπως τώρα που η αλλαγή της φορολογικής κλίμακος οδηγεί τον κόπο και την προσπάθεια να πετύχεις κάτι καλύτερο στην δουλειά σου, σε ΔΗΜΕΥΣΗ του εισοδήματός σου.

Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι τυραννία που δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα ο αγανακτισμένος Λαός.

Μήπως τελικά δουλεύουν όλοι στην Τρικομματική Κυβέρνηση για να έλθει στην εξουσία ο Τσίπρας;

http://elthraki.gr/details.php?id=5619

Σταύρος Κονδύλης
Advertisements

Δεκέμβριος 5, 2012 - Posted by | ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: