ta spor tis thrakis-Wordpress

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΜΘ» ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


 Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 στις 11.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του «Δικτύου Γυναικείων Συνεταιρισμών ΑΜΘ» στο κτίριο όπου φιλοξενείται το Δίκτυο και βρίσκεται στο 8ο χλμ Ξάνθης – Εχίνου (διασταύρωση Σμίνθης). Η σύσταση του δικτύου αποτελεί δράση του έργου με τίτλο “Learning and Developing our Skills” (Μαθαίνοντας και Αξιοποιώντας τις Δεξιότητές μας) και ακρωνύμιο “LEDOS του οποίου Επικεφαλής Εταίρος είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  Το έργο  υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Κοινωνικής Ένταξης (πρωτοβουλία «PROGRESS») και επικεντρώνεται στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (νέων γυναικών μεταξύ 18 και 32 χρονών).

 

Κύρια επιδίωξη του εν λόγω έργου αποτελεί η ενδυνάμωση της οικονομικής δραστηριότητας της συγκεκριμένης ομάδας μέσω της αξιοποίησης των δεξιοτήτων τους, προάγοντας σχετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η ΠΑΜ-Θ επικεντρώθηκε εξ’ αρχής στη στήριξη, δικτύωση και προώθηση των γυναικείων συνεταιρισμών εντός της Περιφέρειας στοχεύοντας άμεσα στην ανάδειξή τους σε επιχειρηματικούς φορείς που θα προωθήσουν ποιοτικά  ανταγωνιστικά προϊόντα της περιοχής. Εκτός της ΠΑΜ-Θ, οι υπόλοιποι εταίροι που πλαισιώνουν το σχήμα του Έργου είναι: η Περιφέρεια του Ούστι (Τσεχία), ο Δήμος της Γιάλοβα (Τουρκία) και το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (Ελλάδα).

20 Νοεμβρίου, 2012 - Posted by | ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε